Gå tilbage

2- og 3-retters Selskabsmenu

2-retters menu: 355/ kuvert.     3-retters menu: 405/ kuvert.

Forretter

              • Rejecocktail med asparges, dansk kaviar og vores røde dressing
              • Rørt laksetatar af fersk og røget laks, hertil æbler og kartoffelchips
              • Oksecarpaccio med sennepsmayonnaise, Gammel Knas og rugbrødschips

Hovedretter

              • Bagt laks med blomkål, puré, mandler, purløg, fennikel,
                urtevinaigrette, pommes macaire
              • Oksefilet med haricots og edamame bønner a la français, persillepesto,
                pommes macaire og rødvinssauce
              • Unghanebryst farseret med trøffelsoufflefars, bagte tomater og løg,
                hertil pommes macaire og hønseglace

Desserter

              • Gammeldaws æblekage
              • Panna cotta med bær og chokolade
              • Chokolademousse med frugt og sprødt

3-retters Luksus Selskabsmenu

3-retters luksus menu: 565/ kuvert

Forretter

              • Ceviche af kammusling med citron, olivenolie, agurk, ørredrogn og skovsyre
              • Lufttørret skinke med trøffelmayonnaise, oliven, sprødt rugbrød, kørvel og frisk trøffel

Hovedretter

              • Helstegt oksemørbrad med stegte courgette, bagte skalotteløg,
                hertil pommes rösti og trøffelsauce
              • Bagt pighvar, spinat bagt med æg, grønne asparges, minimajs,
                pommes rösti og kraftig pighvarbisque

Desserter

              • Chokoladefondant med jordbær og blåbær vendt med sirup og mynte,
                hertil Hansen vaniljeflødeis
              • Tarte au citron: Fransk citrontærte med brændt marengs, chokoladebrud og frugt