Gå tilbage
Vinmenuer

2 OG 3 RETTERS SELSKABSMENU

2-retters menu:    335 kr.
3-retters menu:    395 kr.

Vælg 2 eller 3 retter fra nedenstående menu:

FORRETTER:

Lufttørret skinke m/ trøffelmayonnaise og oliven.
Rå-marineret laks m/ krydderurteolie og revet parmasanost.
Skaldyrssuppe m/ fisketimbale m/ krebs og krydderurter.

HOVEDRETTER:

Helstegt kalvefilet m/ stegte svampe, brændte løg og pommes marcaire, hertil pebersauce.
Bagt Atlanterhavslaks m/ grønne asparges og broccolini. Hertil urtevinaigrette og pommes marcaire.
Farseret kyllinge supremebryst m/ bagte tomater og kartofler vendt med pesto og hønseglace.

DESSERTER:

Panna cotta m/ frugt og hindbærsorbet.
Nougatis m/ frugt-coulis og saltkaramel.
Chokolademousse med marinerede bær og vaniljeis.

LUKSUS SELSKABSMENU (Skal bestilles min. 3 dag i forvejen. Min. 10 couverter.)

3-retters menu kr. 555

Vælg fra nedenstående udvalg:

FORRETTER:

HOVEDRETTER:

DESSERTER: