Gå tilbage

2 OG 3 RETTERS SELSKABSMENU

2-retters menu:    339
3-retters menu:    399

Vælg fra nedenstående menu:

FORRETTER:

  • Tarteletter m/ høns i asparges.
  • Rejecocktail m/ hjertesalat, grønne asparges, stenbiderrogn og Grøftens røde dressing.
  • Rørt laksetatar af fersk og røget laks, hertil æbler og kartoffelchips.
  • Oksecarpaccio m/ sennepsmayonnaise, Gammel Knas og krydderurter.
  • Insalata caprese. Tomat, mozzarella, oliven og basilikum (vegetar).

HOVEDRETTER:

  • Bagt laks m/ blomkål, puré, mandler, purløg, fennikel, urtevinaigrette, pommes macaire.
  • Helstegt kalvefilet m/ bagte gulerødder og porrer, hertil pommes macaire og pebersauce.
  • Farseret unghanebryst tilsmagt m/ trøffel. Hertil bagte tomater, løg, pommes macaire og hønseglace.
  • Kamsteg m/ hvide kartofler, æble-/sveskekompot, kartoffelchips og flødelegeret flæskestegssovs.
  • Sæsonens vegetarret (vegetar).

DESSERTER:

  • Gammeldaws æblekage.
  • Panna cotta m/ bær og chokoladebrud.
  • Chokolademousse m/ frugt og sprødt.
  • Rødgrød m/ fløde.

LUKSUS SELSKABSMENU (Skal bestilles min. 3 dag i forvejen. Min. 10 couverter.)

3-retters menu kr. 555

Vælg fra nedenstående menu:

FORRETTER:

HOVEDRETTER:

DESSERTER: