Gå tilbage

2- og 3-retters Selskabsmenu

2-retters menu: 355/ kuvert.

3-retters menu: 405/ kuvert.

Forretter

Rejecocktail med asparges, dansk kaviar og vores røde dressing

Rørt laksetatar af fersk og røget laks, hertil æbler og kartoffelchips

Oksecarpaccio med sennepsmayonnaise, Gammel Knas og rugbrødschips

Hovedretter

Bagt laks med blomkål, puré, mandler, purløg, fennikel,
urtevinaigrette, pommes macaire

Oksefilet med haricots og edamame bønner a la français, persillepesto,
pommes macaire og rødvinssauce

Svampe-farseret supreme kyllingebryst m/ haricot verts, skalotteløg og mandler,
hertil pommes macaire og cremet morkelsauce

Desserter

Gammeldaws æblekage

Panna cotta med bær og chokolade

Chokolademousse med frugt og sprødt

3-retters Luksus Selskabsmenu

3-retters luksus menu: 565/ kuvert

Forretter

Ceviche af kammusling med citron, olivenolie, agurk, ørredrogn og skovsyre

Lufttørret skinke med trøffelmayonnaise, oliven, sprødt rugbrød, kørvel og frisk trøffel

Hovedretter

Helstegt oksemørbrad med stegte courgette, bagte skalotteløg,
hertil pommes rösti og trøffelsauce

Bagt pighvar, spinat bagt med æg, grønne asparges, minimajs,
pommes rösti og kraftig pighvarbisque

Desserter

Chokoladefondant med jordbær og blåbær vendt med sirup og mynte,
hertil Hansen vaniljeflødeis

Tarte au citron: Fransk citrontærte med brændt marengs, chokoladebrud og frugt