Gå tilbage

Fejr konfirmationen i Grøftens traditionelle omgivelser midt i Tivoli.

Grøften kan tilbyde privatlokaler fra 10 og op til flere hundrede gæster.

Vælg en pakke, send invitationerne og smæk benene op, mens I glæder jer til den store dag.

Har I andre ønsker, klarer vi selvfølgelig også det. Skriv til info@groeften.dk eller ring på hverdage kl. 10-14.

Vore konfirmationspakker tilbydes udelukkende ved min. 10 kuverter og når hele selskabet serveres den samme menu. Dog tager vi selvfølgelig hensyn til gæster med allergi, vegetarisk eller vegansk livsstil, se nedenfor. Derudover er børn under 12 år velkomne til at bestille a la carte på dagen.

Venligst oplys om eventuelle allergier på forhånd, så tager vi også god hånd om dette.

Konfirmationspakke I

Entré til Tivoli
2-retters menu
Fri bar i 4 timer fra ankomst
(alm. fadøl, husets vine, sodavand, Ramlöse)
Kaffe og te ad libitum

Samlet pris: 695/ kuvert

Hovedretter

Bagt laks med blomkål, puré, mandler, purløg, fennikel,
urtevinaigrette, pommes macaire.

Unghanebryst farseret med trøffelsoufflefars, bagte tomater og løg,
hertil pommes macaire og hønseglace.

Desserter

Gammeldaws æblekage.

Panna cotta med bær og chokolade.

* Til vegetarer serveres sæsonens vegetarret og dessert som resten af selskabet
Til veganere serveres vegansk lasagne, sorbetis m/ frugt.

Konfirmationspakke II

Entré til Tivoli
Turpas
3-retters menu
Fri bar i 4 timer fra ankomst
(alm. fadøl, husets vine, sodavand, Ramlöse)
Kaffe og te ad libitum
Hjemmelavet nougatkransekage dyppet i mørk chokolade

Samlet pris: 995/ kuvert

Forretter

Rejecocktail med asparges, dansk kaviar og vores røde dressing.

Rørt laksetatar af fersk og røget laks, hertil æbler og kartoffelchips.

Oksecarpaccio med sennepsmayonnaise, Gammel Knas og rugbrødschips.

Hovedretter

Bagt laks med blomkål, puré, mandler, purløg, fennikel,
urtevinaigrette, pommes macaire.

Oksefilet med haricots og edamame bønner a la français, persillepesto,
pommes macaire og rødvinssauce.

Unghanebryst farseret med trøffelsoufflefars, bagte tomater og løg,
hertil pommes macaire og hønseglace.

Desserter

Gammeldaws æblekage.

Panna cotta med bær og chokolade.

Chokolademousse med frugt og sprødt.

*Til vegetarer serveres kartoffelsuppe, sæsonens vegetarret, dessert som resten af selskabet.
Til veganere serveres blandet salat frisk fra Grønttorvet, vegansk lasagne, sorbetis m/ frugt.