Kalender 2021

18/12 2021: Tak for i år

Kære alle skønne gæster,

Tivoli og Restaurant Grøften lukker f.o.m. søndag d. 19. december og alle reservationer t.o.m. d. 2. januar er dermed automatisk annuleret. Vi giver ligeledes direkte besked til gæster med reservationer.

Vi glæder os til at tage imod jer igen, når Tivoli og Grøften åbner til foråret d. 7. april 2022.

Med ønsket om en glædelig jul og al det bedste i det nye år fra alle os i Grøften.

1. og 2. juledags Store Julebuffet

I år erstatter vi vor traditionelle fælles julebuffet med en privat julebuffet serveret direkte på bordet. Vi har valgt at forkæle alle vore sultne frokostgæster med Det Store Julebord, der serveres på store fade på opsatser på jeres bord. Julebordet serveres ad 3 omgange.

Og det er jo ikke jul for ingenting, så vi har sænket kuvertprisen til 395/voksen og 195/barn (under 12 år) (normalpris: 445/kuvert).

Bemærk: På disse to dage serveres i frokosten og indtil kl. 17 udelukkende Julebord. Fra kl. 17.00 alm. a la carte.

Nytårsaften i Grøften

Grøften byder velkommen til festmenu på årets sidste aften. Er du til det vegetariske eller det mere kødelige? Vi tilbyder 4-retters menuer med mulighed for at tilkøbe vinmenu. Kl. 22.30 forkæler Tivoli os med nytårsfestfyrværkeri fra Plænen.

Klik her for link til online billetkøb

Menu:
Hummerbisque
Skaldyrs æg-royal, Cognac, flødeskum og fennikel crudité
*
Tournesdos Rossini
Oksemørbrad, pommes Macaire, portvinssauce, trøffel og stegt foie gras
*
Gammel knas
Kompot, kiks og knækbrød
*
Chokolademousse
Rugbrødsknas, portvins syltede bær og pistacie

Vegetarmenu:
Jordskokkesuppe
Jordskokkechips, bønner, saltcitron og rosenpeber
*
Selleribøf
Saltbagt selleri, brændte løg, morkelsauce og trøffel
*
Aubergine caviar
Bagt aubergine, olivenolie og croutoner
*
Kokos Panna Cotta
Kokoschips, rom marinerede mango og kiwi

Vinmenu:
Grauer Burgunder, Rieger
Saint-Joseph, Cavanos, Yves Cuilleron
Colheita 2006, Barros
Late Harvest Muscat, Brown Brothers

Vinmenu til vegetarmenuen:
Grauer Burgunder, Rieger
Saint-Joseph, Cavanos, Yves Cuilleron
Grauer Burgunder, Rieger
Late Harvest Muscat, Brown Brothers

Pris menu: 1.000/kuvert
Pris vinmenu: 700/kuvert